Műsorvezetők

Feltöltés alatt

Lőrincz Tamás – Sablon

Első komoly találkozásom a rádióval 1998-ban történt. Egy kollégiumi rádióban próbáltam jazz zenét sugározni. A kolis társak 10 perc múlva rám törték a stúdió ajtaját, hogy menjünk inkább Warcraftozni EZT meg sürgősen kapcsoljam ki. Azóta pár dolog megváltozott, de a jó zenéket továbbra is próbálom megosztani azokkal akik engedik.
2010 környékén a Fúzió Rádióban volt 3 évig egy jazz szerű műsorom amit ’Sablon’ névre kereszteltem.
Egy éve a mixcloudon publikálok zenei válogatásokat, Tommusic előadói néven.

2018 novemberétől a KH Rádióban szeretnék zenés műsort szerkeszteni.
Amikre tőlem számíthat a hallgatóság: főleg jazz, rock, folk, world, blues valamint klasszikus zenék és ezek felületi feszültéségből fakadó fúziós muzsikák. És persze minden más is, ami mozgásra késztet
Elérhetőségem:  https://www.mixcloud.com/tamaslorincz587/

Zsuffa Péter – ZSUFFAJAZZ műsora, minden szerdán és szombaton 21.00-órától hallható. Ismétlés kedden és pénteken 02.00 órától.
„Ez egy jazzműsor, ami nem a zenéről szól. Inkább arról: lehetséges boldognak lenni, ha hagyjuk hogy segítsen a zene.
Feltéve, ha olyan az a zene, ami megérdemli, hogy nálam is .”

http://www.zsuffajazz.hu/

https://www.facebook.com/StarskyEsHatJazzKlubKedveloinekOldala/

Dr. Győry Hedvig – Fáraók Földjén műsorában az ókori egyiptomi kultúrát mutatja be. Beszélgetéseiben az ókori egyiptomiak életmódjára koncentrál, és bemutatja fennmaradt emlékeiket. A műsor péntekenként 18-19 óra között hallható.

A Magyar-Egyiptomi Baráti Társaság műsora.

 https://www.facebook.com/F%C3%A1ra%C3%B3k-F%C3%B6ldj%C3%A9n-371451529860473/

Boldog Gabriella

A 90′-es évek végén kezdtem a közösségi rádiózást, az akkori Fiksz Rádióban. A Kultundra című, orosz és posztszovjet országok kultúrájáról, filmjeiről, zenéiről készítettem műsort, amit a Fiksz megszűnése után a Civil Rádióban folytattam. Alapító tagja vagyok a Bagolybükk Környezet- és Természetvédő Egyesületnek. Műsorunkkal a környezetvédelem lassan körmünkre égő ügyét szeretnénk előmozdítani, hogy minél több emberhez eljussanak a legújabb információk a témában, bemutatjuk azokat az embereket és szervezeteket, akik ezen a téren tevékenykednek, lesz szó arról is, hogyan lehet bekapcsolódni a munkájukba, és mit tehetünk mi magunk a mindennapi életünk során, hogy megőrizhessük a bolygót a jövő nemzedékeinek.

A műsor e-mail címe: bagolybukk@gmail.com

Ferenczfi János – Szól6

1967-ben születtem. Irodalommal a középiskolában kezdtem foglalkozni. A pályám 1985-ben hirtelen magasra ívelt, s azzal a lendülettel meg is tört. Másként gondolkodtam.
Tevékenykedtem kulturális civilszervezetekben, irodalmi körökben. Készítettem rádiós műsorokat, pódium esteket, szerzői esteket. Alapítója vagyok A Hetedik online folyóiratnak. Írok több

műfajban.

Ismeretlen vagyok.  Hallgasson ide!

     https://www.facebook.com/groups/szol6/

Turcsányi Éva – Egészségedre

Az első találkozásom a rádióval 2017 májusában volt, a Kontakt rádióban egy műsor vendége voltam. Aztán ott maradtam, mert egy szép munkát kaptam. Heti rendszerességgel  az „Egészségedre!”c. műsort szerkeszthettem és vezethettem.

Németországban élek és dolgozom, természetgyógyászattal és alternatív gyógyászattal foglalkozom már 18 éve. Előadásokat tartok és publikálok úgy Németországban, mint Magyarországon.

Szeretném az emberek tudatosságát kiszélesíteni, mert a gyógyulás útja  az, ha a saját kezébe veszi a saját maga egészségét !

                                    

http://eva-turcsanyi-busch.wixsite.com/budapest

Maros József 
  A Bp.Honvéd, a Soroksár SC, valamint a Kőér utcai uszoda (OB I-es BHSE vizilabda csapat) hangosbemondója
  Műsorvezető és tudósító: Pont FM (sport és rock), Danubius Rádió, a Trend FM (Sportexpressz), Kontakt Rádió (Sportaréna, Sporthírek) és a Broadway Rádió (Sportaréna, Sporthírek, Sporttudósítások).
  A Nemzeti Sport külső munkatársa  (Labdarúgás Nb2. és Vizilabda) https://www.facebook.com/maros.jozsef

..

,,,
Bratkóné Földesi Ágota és Bratkó József – Szieszta az Esélyegyenlőségi Magazin
Célunk a rádióműsorral, hogy a hallgatók számára igencsak hiányos információs, tájékoztató és nem utolsó sorban szórakoztató magazint juttassunk el a hátránnyal élők és a témában érintett kisgyermekes családok számára is.  
A műsor e-mail címe:  eselyegyenlosegi.magazin@gmail.com
Kövesi József – Breakdown
,,,

A Breakdown cimű műsor 22 éve “született” a Pécsi Publikum Rádióban. Később utódjában, a GFM, majd Periszkóp hullámhosszán játszotta ütemeit.
Budapesten a 2007-es év-től a Fúzió Rádióban jelent meg a nagyközönség előtt, napjainkban pedig annak utód rádiójában, a Közös Hang Rádióban szórakoztatja a nagyérdeműt.
Stílusa: old’s funk-soul, old’s breakbeat, elektroo, hip-hop
Koncepció: – Az első órában funk-soul-breakbeat..stb…
– A második órában hip-hop….
Műsorkészítő: Kövesi József
Rezidens Dj-ék: – Dj Zolitron
– Air-D

Facebook: https://www.facebook.com/Breakdown-radio-show-592493004572990/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCT8Dmms0WDdk0zFJI2NeJtw?view_as=subscriber

Kisgyura Zoltán – Átokbontás
….
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..