Rockszieszta

Farkas Lajos és Kertész Zsolt műsora – minden csütörtökön 11-13 óra között.

Küldetéstudatunk van! Igen, mert hiszünk abban, hogy rock és a metalmuzsika a kultúra szerves része. Ennek a késztetésnek megfelelve indítottuk útjára a Rocksziesztát 2002-ben a Civil Rádióban, majd később, 2009-től a Rádió17 soraiban folytattuk a küldetésünket. A Rádió17, az adó 2014-es megszünéséig volt az otthonunk, ám a változó médiakörnyezetben ekkor már nem találtunk megfelelő partnert műsorunkhoz. A 2019-es év azonban új kezdetet jelent számunkra, hiszen a Közös Hang Rádió lehetőséget bíztosít számunkra, hogy megmutassuk a hallgatóknak a rock és metalzene színes, és változatos világát.

Induláskor a (és a hazai médiapiacon máig egyedülálló, egyben hiánypótló) koncepciónk az volt, hogy elhozzuk a hallgatóknak a színtér legfontosabb újdonságait. Ehhez máig ragaszkodunk, mert mi magunk is folyamatosas keressük, sőt: faljuk a friss rock/metal lemezeket. Ezért a műsorunk első órájában továbbra is ezekből csemegézünk, azaz majd 60 percen keresztül – sajátos humorunkkal, laza hangulattal körítve – kizárólag a legfontosabb újdonságokat hallhatjátok az adásban.

A második órában a rock aktuális híreivel, koncertajánlókkal, interjúkkal, és különlegességekkel várunk benneteket. Itt a jó értelembe vett amatőr bandáktól kezdve a legprofibb, mainstream csapatok muzsikáival várunk benneteket. Tartsatok velünk egy kétórás sziesztára a zúzós zenék világába, minden csütörtökön, 11 órától 13 óráig!
Elérhetőségünk: https://www.facebook.com/Rockszieszta-105121609565774/